Kyocera tiskalniki

Akumulatorska kosilnica: kakšne so njene prednosti?

akumulatorska kosilnica

Akumulatorska kosilnica je inovativna rešitev za urejanje vašega vrta ali trate, ki združuje zmogljivost tradicionalnih bencinskih kosilnic s priročnostjo in okoljsko prijaznostjo brezžičnega delovanja.

Brez potrebe po bencinu ali električnih kablih omogoča večjo svobodo gibanja in enostavnejše upravljanje, ne da bi pri tem žrtvovali moč ali rezultate košnje.

Ena najbolj opaznih prednosti akumulatorskih kosilnic je njihova preprosta uporaba. Namesto zagona bencinskega motorja ali priključevanja na električno omrežje jih enostavno vklopite in začnete košnjo.

To je še posebej priročno za lastnike manjših vrtov, kjer je uporaba dolgih električnih podaljškov moteča ali kjer ni dostopa do električne vtičnice.

Okolju prijazne kosilnice

Akumulatorske kosilnice so izjemno prijazne do okolja. Brez izpušnih plinov zmanjšujejo negativne vplive na okolje.

Prav tako so ti modeli običajno manj hrupni od bencinskih kosilnic, kar zmanjšuje motnje za vas in vaše sosede med košnjo.

Akumulatorska kosilnica AL-KO

Akumulatorska kosilnica AL-KO je pametna kosilnica, ki jo lahko povežete, avtomatizirate in nadzirate s pomočjo aplikacije AL-KO IFTTT.

Srce pametne kosilnice sta Smart Button / Pametni gumb in Smart Cockpit / Pametno upravljanje. Obe funkciji upravljate s pritiskom na gumbe.

Trgovina Lahakumulatorska kosilnicaakumulatorska kosilnica

Kadar sta obe bateriji popolnoma napolnjeni, sveti zelen gumb. Ko je stanje napolnjenosti kritično in je potrebno baterijo napolniti, zasveti rdeč gumb.

Moder gumb zasveti, ko je vzpostavljena povezava z aplikacijo in TOUCH.

akumulatorska kosilnica

Kosilnica ima monitor aktivnosti, na katerem se prikazuje:

  • stanje akumulatorja
  • WiFi povezava
  • sporočila o napakah

Omogočen je pameten nadzor hitrosti, ki dovoljuje prilagajanje na 7 stopenj hitrosti: od približno 2,5 do največ 4,5 km/h.

Hitrost se upravlja z uporabo gumba plus in minus na cockpitu. Izbrana stopnja hitrosti košnje se prikazuje na zaslonu.

Pravilna izbira akumulatorske kosilnice

Pri izbiri akumulatorske kosilnice je pomembno upoštevati več dejavnikov:

  • velikost vaše trate
  • moč kosilnice
  • avtonomija baterije
  • nastavljivost višine košnje
  • zbiranje trave

S pravilno izbiro lahko akumulatorska kosilnica postane nepogrešljiv pripomoček pri urejanju vašega vrta, ki vam bo olajšal delo in poskrbel za urejen videz vaše trate, obenem pa varuje okolje.

Obiščite ali pokličite nas, da vam pomagamo do končne odločitve.