Kyocera tiskalniki

POSEBNA PONUDBA

Na zalogi novi vrtni traktor solo by al-ko!

Odkrijte vrhunski vrtni traktor, ki združuje moč, natančnost in udobje za popolno nego vašega vrta. SOLO® by AL-KO T 22-105.4 HDD-A V2 PREMIUM Pro je idealen za profesionalce in ljubitelje vrtnarjenja.

 

Ključne lastnosti:

Močan motor:
Zmogljiv V2 motor omogoča enostavno obvladovanje tudi najtežjih nalog. Dvovaljni motor zagotavlja gladko in zanesljivo delovanje, primerno za velike površine in zahtevne terene.

Širina košnje 105 cm:
Z večjo širino košnje boste delo opravili hitreje in učinkoviteje. Natančno oblikovana rezila zagotavljajo čist in enakomeren rez za popoln videz trate.

Hidrostatični pogon:
Neskončno nastavljiva hitrost omogoča prilagajanje brez ustavljanja. To omogoča boljše manevriranje in enostavno košnjo okoli ovir in vogalov.

Velik zbiralnik trave:
Zbiralnik s prostornino 310 litrov zmanjša potrebo po pogostem praznjenju, kar omogoča daljše obdobje košnje brez prekinitev.

Ergonomska zasnova:
Prilagodljiv visok naslon in intuitivna nadzorna plošča zagotavljata udobno uporabo. Dodatna naslonjala za roke ponujajo dodatno podporo in zmanjšujejo utrujenost med dolgotrajno uporabo.

Garancija in servis:

SOLO® by AL-KO T 22-105.4 HDD-A V2 PREMIUM Pro ima garancijo, ki vam zagotavlja brezskrbno uporabo. Za vsa popravila in vzdrževanje skrbi naša trgovina, kjer vam nudimo hitro in zanesljivo storitev.

Zakaj bi se zadovoljili z manj? Izkusite razliko s traktorjem SOLO by AL-KO T 22-105.4. Obiščite našo trgovino ali nas kontaktirajte za več informacij in rezervacijo predstavitve. Uresničite svoje sanje o popolni trati brez napora.

Ne odlašajte! Izberite SOLO by AL-KO T 22-105.4 in poskrbite za svojo trato z najboljšo opremo na trgu. Vaš vrt si zasluži le najboljše!